Visualisatiescherm bij RCE Landschap en Energie

De duurzame energiedoelstellingen in Nederland zijn ambitieus en vragen onder andere om een grotere inzet van windenergie op land richting 2020. Dit betekent automatisch dat nieuwe projecten in aanraking komen met cultureel erfgoed.

Het spanningsveld, maar ook de mogelijke kansen hiervan worden op woensdag 8 oktober besproken in een platformbijeenkomst georganiseerd door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed samen met H+N+S landschapsarchitecten.

Op verzoek van het RCE verzorgt Pondera Consult tijdens deze middag een presentatie over de relatie tussen windenergie en beschermde stads- en dorpsgezichten. Omdat deze relatie met name visueel is, zijn goede beelden hierbij onontbeerlijk en zal ook ons ‘belevingsvisualisatiescherm’ ingezet worden om de presentatie te ondersteunen.

Kijk op http://www.cultureelerfgoed.nl/agenda/platform-landschap-en-energie voor meer informatie of download het programma.

RCE_kl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink. Trackbacks zijn gesloten, maar u kunt een reactie achterlaten.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*