Laura van der Lugt

LauravanderLugt_EvR_A9A9908

Laura van der Lugt

Communicatiedviseur duurzame energie

team_prevteam_next

email

twitter

linkedin

Laura van der Lugt is sinds 7 december 2015 communicatieadviseur duurzame energie bij Pondera Consult. Ze is onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van de website, het adviseren van projectmanagers met communicatievraagstukken en het opstellen van persberichten en andere doelgerichte teksten. Daarnaast bestaan haar werkzaamheden uit het organiseren en coördineren van verschillende communicatieactiviteiten zoals informatieavonden, seminars en beurzen.

Tijdens haar opleiding communicatie aan de Hogeschool Leiden heeft ze veel ervaring opgedaan met het organiseren van verschillende evenementen en het creëren van communicatie- en marketingcampagnes. Laura heeft kennis van verschillende zakenculturen door het doorlopen van de minor Cross-Cultural Business Skills aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast heeft ze internationale werkervaring opgedaan door het lopen van een stage in Nieuw-Zeeland.

Laura is een nieuwsgierige, doorzettende creatieveling. Ze houdt altijd haar oren en ogen open voor de wereld om haar heen en kan altijd haar creativiteit in haar werk als communicatieadviseur kwijt. Ze geeft niet graag snel op en draagt altijd zorg voor haar werk met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Opleiding en werkgevers

In 2015 is Laura afgestudeerd aan de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Leiden. Tijdens haar studie heeft ze de minor Cross-Cultural Business Skills aan de Hogeschool van Amsterdam doorlopen. Daarnaast heeft ze stage gelopen in Nieuw-Zeeland bij een Au Pair-agency waar ze de marketing en events verzorgde.

Relevante recente projecten

  • WindDays
  • Initiatief ‘Windenergie in Zwolle’
  • Communicatiewerkzaamheden voor Wind Minds
  • Communicatiewerkzaamheden voor Wind Minds, Zuid-Korea

Naar alle projecten >>