Pondera Consult bezoekt Lagerwey

Op woensdag 28 oktober jl. hebben de medewerkers van Pondera Consult turbinefabrikant Lagerwey uit Barneveld bezocht voor een werkbezoek.

groepsfotoDe ochtend werd gevuld met presentaties van Lagerwey en Pondera Consult. Steven Le Poole en Teun Lamers van Lagerwey presenteerden de recente ontwikkelingen van deze sterk groeiende Nederlandse fabrikant van windturbines. Hans Rijntalder stelde Pondera Consult voor aan windpionier en naamgever Henk Lagerweij en directeur Huib Morelisse van Lagerwey. Kennis delen was het sleutelwoord van deze ochtendsessie. In de middag bezochten de Pondera-medewerkers de productiehallen in Wekerom en sloten zij in stijl de dag af met een spannend en “hoog” bezoek aan een van de Lagerwey turbines in Lelystad.

Kortom, een informatieve dag en voor Pondera leuk om te zien hoe een Nederlands fabrikant in deze groeiende sector aan de weg timmert.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink. Trackbacks zijn gesloten, maar u kunt een reactie achterlaten.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*