Pondera Consult krijgt opdracht voor MER Windpark Zeewolde

In opdracht van De Ontwikkelvereniging Zeewolde en Windunie stelt Pondera Consult het Milieu Effect Rapport (MER) op voor het rijksinpassingsplan en de benodigde vergunningen die het Windpark Zeewolde mogelijk moeten gaan maken.

In de Zeewoldepolder staan momenteel zo’n 220 solitaire windturbines die op termijn zullen worden vervangen door Windpark Zeewolde, een windpark van circa 100 turbines. Windpark Zeewolde levert daarmee een significante bijdrage aan de nationale doelstelling voor wind op land en provinciale taakstelling daarin, en door de herstructurering van solitaire windturbines naar geconcentreerde opstellingen, draagt het windpark ook bij aan de landschappelijke kwaliteit van de polders.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , . Bookmark de permalink. Trackbacks zijn gesloten, maar u kunt een reactie achterlaten.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*