Vergunningaanvragen Windpark Wieringermeer ingediend

Op 9 september zijn de vergunningaanvragen voor het bouwen van het Windpark Wieringermeer bij de gemeente Hollands Kroon ingediend. In het kader van dit Windpark worden in totaal 102 nieuwe windturbines gebouwd in de Wieringermeerpolder, waarbij bestaande solitaire windturbines die nu in het gebied verspreid staan geleidelijk worden weggehaald. De initiatiefnemers van het Windpark zijn Nuon, ECN en het Windcollectief Wieringermeer.

Naast het bijbehorende milieueffectrapport heeft Pondera Consult het gehele traject van de vergunningaanvraag verzorgd. In totaal zijn zeven vergunningaanvragen ingediend.

Na beoordeling door de gemeente worden de ontwerp-vergunningen samen met het ontwerp-inpassingsplan ter inzage gelegd. Naar verwachting gebeurt dat aan het einde van dit najaar.

Wieringermeer

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uncategorized. Bookmark de permalink. Trackbacks zijn gesloten, maar u kunt een reactie achterlaten.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*