Vacature Adviseurs duurzame energie

Wij breiden uit, we zoeken diverse:

Adviseurs in duurzame energie in het team Milieu & Ruimte (3 fte v/m/x)

Affiniteit met duurzame energieprojecten, ruimtelijke vraagstukken en/of energie-infrastructuur is een pré, ervaring in de advieswereld ook, maar met juiste basis en drive máken wij van jou een goede adviseur!

Pondera

Pondera Consult is in 2007 opgericht. Dit jaar bestaan we dus 15 jaar en daar zijn we trots op! Als een relatief jong bedrijf, gestoeld op een rijke ervaring, dragen wij met onze klanten een steentje bij aan duurzame oplossingen van energie-, klimaat- en milieuvraagstukken. Denk daarbij aan grote en kleine projecten op het gebied van zonne-energie en windenergie op land en op zee, waterstof en energieopslag.

Wat doet het team Milieu en Ruimte?

Wij helpen onze opdrachtgevers bij het uitvoeren van haalbaarheid- en locatiestudies, het opstellen van milieueffectrapportages en vergunningaanvragen en het begeleiden van bijbehorende procedures. Ook werken we regelmatig voor gemeenten, provincies of de rijksoverheid waarbij we hen helpen met het opstellen van beleid om projecten mogelijk te maken: wat kan en mag, op welke plek en onder welke voorwaarden?   

Als je al een aantal jaren relevante ervaring hebt acteer je hierbij als zelfstandig projectleider die het contact met de opdrachtgever onderhoudt en een projectteam aanstuurt van collega adviseurs en/of specialistische onderaannemers.

Als je (nog) niet de benodigde ervaring hebt ondersteun je de andere adviseurs in de breedste zin van het woord bij hun projecten. Daarbij kijken we samen welke projecten bij jou passen en kun je de organisatie en het team leren kennen. Op deze manier ontwikkel je je en groei je naar het meer zelfstandig projecten leiden en uiteindelijk ook een team aansturen.

Wat vragen wij?

Pondera zou graag kennis met je willen maken als je:

  • een academische opleiding hebt; dit kan een technische, economische, juridische, milieugerichte of planologische studie zijn;
  • al dan niet al ervaring hebt als adviseur en begrijpt wat het betekent om in een project voor een klant een adviseursrol te vervullen;
  • als je al een aantal jaren relevante ervaring hebt, dan stroom je uiteraard op je eigen niveau in;
  • de juiste attitude hebt: iemand die zelf achter zaken aangaat, durft te vragen, graag leert, enthousiast en ondernemend is en zich sterk verantwoordelijk voelt voor het werk dat wordt uitgevoerd;
  • een goede uitdrukkingsvaardigheid heeft in het Nederlands en Engels.

Wat bieden wij?

Naast werken bij onze 15 jaar jonge onderneming, waar alle vrijheid is om je ontwikkelen en waar plezier in het werk een belangrijke plaats inneemt, bieden wij:

  • een goed salaris en secondaire arbeidsvoorwaarden, zoals laptop, telefoon, uitstekende pensioenregeling, reiskosten/thuiswerkvergoeding en een certificatenregeling;
  • werken met een jong, deskundig en gedreven team professionals, die samen ook buiten het werk om activiteiten ondernemen, zoals borrels, diners en de jaarlijkse wintersportvakantie;
  • ruime ontwikkelingsmogelijkheden in een groeiende organisatie en markt;
  • een veelheid en verscheidenheid aan duurzame energieprojecten waarop wij trots zijn om aan te werken;
  • een modern onder architectuur ingericht kantoor direct naast station Arnhem Centraal, hybride werken doen we al lang en is niks nieuws voor ons.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze functies kun je telefonisch contact opnemen met een van de teamleiders: Paul Janssen, +31 (0)6 29 73 87 28 of Martijn Edink, +31 (0)6 21 14 44 88.

Direct solliciteren?

Stuur je sollicitatie naar:

Pondera
T.a.v. Paul Janssen
Amsterdamseweg 13
6814 CM Arnhem

Of per mail naar: HR@ponderaconsult.com

Wij wachten op jouw reactie!