Bas Gallagher

BasGallagher_EvR_A9A9201

Bas Gallagher

Administrateur

team_prevteam_next

email

linkedin

Bas Gallagher is sinds 1 oktober 2015 in dienst bij Pondera Consult. Hij bekleedt de functie van administrateur in de meest brede zin van het woord. Bas verricht zijn werkzaamheden in Hengelo en Zeist, maar zijn formele standplaats is het kantoor in Hengelo. Gedurende de eerste jaren van Pondera Consult werden de administratieve werkzaamheden vooral uitbesteed aan een administratiekantoor, maar door de groei van Pondera bleek er sterk een behoefte te zijn om e.e.a. in eigen beheer te gaan doen.

Als administrateur is hij verantwoordelijk voor de financiële administratie van het bedrijf. Zijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het tijdig en volledig factureren van de projecten, verwerken van gegevens, bewaken van de liquiditeit, betalingen voorbereiden en bewaken en het verwerken van de uren welke zijn collega’s van Pondera via hun mobiele app noteren. Een belangrijk aspect hierbij is de directe, persoonlijke en open communicatie met projectleiders over de urenregistratie, facturatie en financiële status van projecten. Hij voert zijn werkzaamheden met veel enthousiasme uit en is daarbij een positief ingestelde en collegiale teamspeler.

Voor Bas zijn sociale contacten zeer belangrijk; hij werkt graag met anderen samen en houdt hierbij veel rekening met anderen, wat bijdraagt aan een goede verstandhouding met zijn collega’s. Hij gaat accuraat en nauwkeurig te werk, wat natuurlijk onmiskenbaar belangrijk is in zijn functie als administrateur.

Opleiding en werkgevers

Na het afronden van de MEAO (administratieve richting) is Bas werkzaam geweest als administratief medewerker bij zowel profit als non-profit organisaties. Door zijn jaren lange werkervaring heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan om deze functie naar volle tevredenheid te kunnen vervullen. Vooral zijn laatste werkgever, als administratief medewerker c.q. administrateur bij een productiebedrijf in Aalten/Doetinchem, waren daarbij een goede leerschool.