Blik op de bouw van Windpark Nijmegen-Betuwe

blik op de bouw nijmegen

Vorige week zijn de voorbereidingen voor de bouw van Windpark Nijmegen-Betuwe gestart. Op 11 mei wordt de bouw officieel geopend door wethouder Tiemens. Alle het nieuws rondom de bouw van Windpark Nijmegen-Betuwe is te vinden op de website van het windpark.

Vorige week was het dan zover, de eerste paal ging de grond in voor de bouw van Windpark Nijmegen-Betuwe. De eerste paal is een van de 119 palen die de komende tijd de grond ingaan voor de funderingen. De voorbereidingen van de bouw zijn begonnen en op woensdag 11 mei opent wethouder Tiemens de bouw officieel. Pondera Consult heeft de verschillende benodigde vergunningen verzorgd voor dit windpark. Tevens heeft Pondera Consult het MER opgesteld.

Op de website van het windpark zijn alle in’s en out’s over de bouw van Windpark Nijmegen-Betuwe te vinden; wat gebeurt er op de locatie van het windpark, wie kom je er tegen en wat doen zij daar? Zo zijn er bouwupdates te lezen over archeologisch onderzoek, maar ook interviews met bijvoorbeeld de sitemanager van het windpark. Voor de liefhebbers heeft het windpark deze bouwupdates gebundeld in een extra nieuwsbrief genaamd ‘Blik op de bouw’ die elke 14 dagen verzonden wordt. Geïnteresseerd? Meld je dan hier aan voor de extra bouwupdates.