Brent Elemans


Brent Elemans

Adviseur Duurzame Energie

team_prevteam_next

email

linkedin


Brent Elemans is sinds mei 2019 bij Pondera Consult in de rol van adviseur en contractmanager mede verantwoordelijk voor de aanbesteding en contractering van duurzame energieprojecten. Met zowel een technische als een management achtergrond spreekt hij de taal van de specialisten en die van de managers. Dit maakt dat hij snel kan schakelen tussen de inhoud en proces bij het realiseren van projecten.

Brent heeft ruime ervaring opgedaan met UAV-GC contracten voor ICT- en civiele werken tijdens de contracterings- en realisatiefase bij diverse publieke opdrachtgevers. Zo is hij betrokken geweest bij het contractmanagement van de metro Noord-Zuidlijn tijdens de laatste jaren van de realisatie. Ook heeft hij als contractadviseur meegewerkt aan de aanbesteding en realisatie van diverse complexe civiele projecten voor de Provincie Noord-Holland. Omdat Brent graag zijn vaardigheden in wil zetten voor de energietransitie in binnen- en buitenland heeft hij besloten de overstap te maken naar Pondera Consult. Met zijn inhoudelijke kennis en vaardigheden is hij inzetbaar voor diverse wind- en zonprojecten

Kenmerkend voor Brent is dat hij op de werkvloer en in projecten altijd opzoek is naar samenwerking. Met collega’s, klanten en leveranciers. Hij heeft heel snel door welke belangen er spelen en is in staat om deze belangen te stroomlijnen om zo gezamenlijk doelen te bereiken.

Opleiding en werkgevers

Brent heeft aan de TU Delft zijn bachelor Civiele Techniek en master Construction Management & Engineering behaald. Vervolgens is hij drie jaar werkzaam geweest bij AT Osborne waar hij diverse publieke opdrachtgevers heeft geadviseerd over aanbestedingen en contractmanagement. Ook heeft hij diverse interim functies vervuld op het gebied van contractmanagement.

Relevante recente projecten

Naar alle projecten >>