Pondera biedt onafhankelijke engineering services voor uw project om ervoor te zorgen dat het project op tijd en binnen het budget zal werken en voldoet aan het ontwerp en de specifieke vereisten volgens het ontwerp, de contractovereenkomsten en uw vereisten als eigenaar. Onze engineering services omvatten diensten op het gebied van (pre) design assessment, contractvorming en contractmanagement, QHSE (kwaliteit, gezondheid, veiligheid, milieu) management, bouwmanagement en bedrijfsvoering.

Ons doel is om potentiële project gerelateerde risico’s te identificeren en te beperken en om uw doelstellingen vanaf het begin van uw project tot het einde te bereiken. Pondera kan het hele proces van het beheren en monitoren van een project voor u verzorgen of oplossingen op maat aanbieden, alsmede een aanvulling op uw eigen projectteam bieden.

Voor het succesvol doorlopen van uw project combineert Pondera meerdere diensten binnen Milieu en Ruimte, Contractering, Bouw en Exploitatie en Data-analyse en Modellering met elkaar. We identificeren de volgende hoofdfasen voor het uitvoeren van engineering services:

Studies en beoordelingen

In deze fase beoordelen we de sitecondities. De focus ligt op het uitvoeren van diensten binnen Technical Services en Vergunningen en juridische Due Diligence.

Conceptuele engineering (pre-FEED) / Contractuele engineering (FEED)

In deze fase combineren we de diensten van Data-analyse en Modellering en Contractering en financiering, om ervoor te zorgen dat het project kan worden gefinancierd en succesvol kan worden gebouwd.

terug naar diensten