Jan Willem Hoezen


Jan Willem Hoezen

 Adviseur vergunningen & compliance

team_prevteam_next

email

twitter

linkedin

Jan Willem Hoezen is een breed inzetbare adviseur vergunningen & compliance met ruime ervaring op het gebied van milieumanagement, compliance, vergunningenmanagement en projectmanagement. Jan Willem heeft de afgelopen jaren zowel in de rol van adviseur als projectmanager meegewerkt aan diverse multidisciplinaire complexe projecten. Door zijn ruime ervaring is Jan Willem goed op de hoogte van de verschillende procedures en belangen die er spelen.

Daarnaast beschikt Jan Willem over de nodige technische en praktische kennis, organisatorische- en communicatieve vaardigheden, heeft gevoel voor (bestuurlijke) verhoudingen, is oplossingsgericht, in staat om knelpunten op een breed gebied te identificeren, te benoemen en verbeteropties hiervoor aan te geven.

Opleiding en werkgevers

Jan Willem is in 2003 als milieukundige afgestudeerd aan (Saxion) Hogeschool IJselland te Deventer. Hij begon zijn loopbaan in 2004 bij DHV te Amersfoort. Hierna heeft hij van 2005 tot 2011 als milieuadviseur gewerkt bij Royal Haskoning en van 2011 tot 2016 als senior projectleider compliance & Site Development bij gewerkt Tauw bv te Deventer. Sinds eind 2016 is Jan Willem in dienst bij Pondera Consult.

Relevante recente projecten

  • Windpark Oosterhorn

Naar alle projecten >>