Joost Sissingh


Joost Sissingh

Adviseur Duurzame Energie

team_prevteam_next

email

linkedin

In oktober 2017 is Joost begonnen als adviseur duurzame energie bij Pondera Consult. Door middel van veel enthousiasme en leergierigheid draagt hij zijn steentje bij aan diverse duurzame energieprojecten. Joost heeft een multidisciplinaire achtergrond en is inzetbaar op verschillende werkzaamheden van Pondera Consult, waaronder ruimtelijke procedures, vergunningen, GIS en milieueffectrapportages.

Tijdens zijn studietijd in Groningen heeft hij een enorme interesse ontwikkeld voor duurzaamheid, klimaatverandering en de energietransitie. Daarnaast is hij opgeleid om klimaat- en energievraagstukken te analyseren en tot duurzame oplossingen te komen.

Opleiding en werkgevers

Joost Sissingh heeft in juli 2017 zijn master Environment and Resource Management afgerond aan de VU in Amsterdam. Zijn scriptie heeft hij geschreven bij de Universiteit van Kaapstad over het implementeren van energie efficiënte maatregelen in de sociale woonsector in Zuid-Afrika. Daarvoor volgde hij de master Environment and Infrastructure Planning aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als onderdeel van deze master heeft hij een afstudeerstage gedaan bij Rijkswaterstaat over het verduurzamen van het beheer van het snelwegennetwerk. Zijn bachelor Technische Planologie volgde hij aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Relevante recente projecten

  • Windpark Groen
  • Windpark Eemshaven West
  • Energiepark Pottendijk
  • Energiepark Daarle
  • Windpark Staphorst
  • Windpark Wieringermeer

Naar alle projecten >>