Lisa Meissl

Lisa

Lisa Meissl

Adviseur Duurzame Energie en Ruimtelijke Ordening

team_prevteam_next

email

Lisa is in mei 2018 bij Pondera Consult begonnen als adviseur voor ruimtelijke ontwikkeling en duurzaamheid. Gedurende haar studie in ruimtelijke planning en landschapsarchitectuur is ze onder andere bekend geraakt met de complexiteit van ruimtelijke vraagstukken en de bijbehorende juridische achtergrond, waardoor ze zich binnen Pondera vooral richt op het opstellen van ruimtelijke plannen en vergunningen voor wind- en zonenergie projecten. Daarnaast houdt ze zich bezig met het uitvoeren van ruimtelijke analyses met behulp van GIS en is ze betrokken bij het onderzoeken van opties en alternatieven voor de afvoer van offshore windenergie.

Door haar leergierigheid en multidisciplinaire achtergrond is ze flexibel inzetbaar voor verschillende vraagstukken rondom hernieuwbare energieën. Zelf krijgt Lisa energie door te werken met complexe materie, vooral als het een bijdrage levert aan een duurzame toekomst.

Opleiding en werkgevers

In september 2012 heeft Lisa haar masterstudie ruimtelijke planning en landschapsarchitectuur aan de “University of Natural Resources en Life Sciences” in Wenen afgerond. Gedurende haar studie en ook nog daarna zat ze jarenlang in het managementteam voor een internationale beurs voor kunst en antiquiteiten (WIKAM), waarbij ze betrokken was bij de projectplanning en organisatie van jaarlijks drie groot-events in de Weense kunst-scene. 2015 verhuisde de geboren Weense naar Nederland. Tot haar overstap naar Pondera Consult in 2018 was ze twee jaar lang als senior project medewerker in dienst bij Kadaster Zwolle voor een internationaal project (MGCP), dat zich bezig houdt met het inwinnen van digitale gegevens aan de hand van satellietbeelden met behulp van ArcGIS.

Relevante recente projecten

  • Effectenonderzoek opties afvoer windenergie
  • Aansluiting zonnepark Vlagtwedde

Naar alle projecten >>