Marianna Imbimbo


Marianna Imbimbo

Adviseur Duurzame Energie

team_prevteam_next

email

linkedin


Marianna Imbobo heeft 11 jaar ervaring in de windbranche. Ze is een ervaren wind- en locatieadviseur, en werkts sinds 2008 als adviseur aan verschillende internationale windprojecten, zowel on- als offshore. Ze is gespecialiseerd in het ontwerpen en optimaliseren van de lay-outs van grote offshore windparken. Hieronder vallen ook vermoeidheidsberekeningen, wind resource assessment en de analyse van winddata. Ze heeft uitgebreide ervaring met het gebruik van gespecialiseerde software voor het berekenen van vermoeidheid in het kader van de optimalisatie van on- en offshore windparken. Daarnaast is ze ervaren met onder andere WAsP en WindPro voor opbrengstberekeningen.

Marianna richt zich vooral op de technische haalbaarheidsstudies voor on- en offshore windparken. Ze is verantwoordelijk voor deze haalbaarheidsstudies en doet daarnaast ook business case analyses. Dankzij haar technische achtergrond en brede ervaring in dergelijke projecten kan ze worden ingezet als projectmanager of als technisch expert.

Opleiding en werkgevers

Marianna heeft de master Environmental Science afgerond aan de universiteit van Parthenope in Napoli, Italië. Daarnaast heeft ze een tweede master Design and Applied Mechanics in Wind Energy gevolgd aan de Technische Universiteit Denemarken.

Relevante recente projecten

Naar alle projecten >>