Martijn Edink

MartijnEdink_EvR_A9A9924

Martijn Edink

Adviseur Duurzame Energie

team_prevteam_next

email

linkedin

Martijn Edink is sinds 2011 consultant en heeft ervaring in milieumanagement, duurzame energie en ruimtelijke ordening. Martijn is dan ook voor verschillende facetten van milieu- en duurzame energievraagstukken inzetbaar.

Binnen Pondera houdt Martijn zich voornamelijk bezig met planvorming in de eerste fase, ruimtelijke procedures en vergunningen. Concreet bestaan zijn werkzaamheden uit het uitvoeren en schrijven van haalbaarheid – en locatiestudies, het opstellen van milieueffectrapportages en het begeleiden van procedures (m.e.r. en vergunningen). Martijn heeft eveneens ervaring met ‘permit-management’ van windenergieprojecten. Daarnaast is hij één van de GIS-specialisten binnen Pondera en houdt hij zich bezig met het maken van fotovisualisaties.

Martijn is een betrokken adviseur. Hij voelt zich verantwoordelijk voor een goed verloop van projecten en heeft daarin oog voor detail. Zijn inhoudelijke kennis in combinatie met de vaardigheid om projecten visueel inzichtelijk te maken, stellen hem in staat accuraat te adviseren.

Opleiding en werkgevers

Na zijn opleiding Commerciële Economie, heeft Martijn de Master Milieu- en Maatschappijwetenschappen aan de Radbouduniversiteit Nijmegen afgerond. Voordat Martijn in 2011 bij Pondera begon heeft hij onder meer ervaring opgedaan bij het programma ‘Leren voor Duurzame Ontwikkeling’ van Senter Novem (AgentschapNL).

Relevante recente projecten

  • Windpark Fryslân
  • Windpark Zeewolde
  • Plan-m.e.r.partiële herziening VRM Zuid-Holland
  • Permitmanagement Windpark Westermeerwind (Siemens)
  • De Efteling B.V.
  • Elektrisch motorcross

Naar alle projecten >>