Matchmaking op de Winddagen 15 en 16 juni 2016

Bent u op zoek naar potentiële (internationale) samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee of wind op land?

Enterprise Europe Network (EEN) organiseert op 15 en 16 juni 2016 een matchmaking event tijdens de Winddagen in Rotterdam. Deze matchmaking biedt ondernemers en onderzoeksinstanties de ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners te vinden.

Hoe werkt matchmaking?

Matchmaking days Winddagen headerU registreert uzelf via de website van de Winddagen en geeft aan deel te nemen aan de Matchmaking. Vervolgens ontvangt u een link naar de Matchmaking tool.

U maakt een kort profiel van uw organisatie en u geeft aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden en kunt u voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Ongeveer één week voor de bijeenkomst ontvangt u uw gespreksschema.

De gesprekken duren maximaal 20 minuten. Zo kunt u in 2 dagen met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Welke voordelen biedt matchmaking u?

U breidt uw internationale netwerk uit en u ontmoet potentiële zakenpartners.
U ontmoet interessante deelnemers in sessies van 20 minuten.
Standhouders en bezoekers kunnen deelnemen.

Toegangspas aanvragen

Deelname aan de matchmaking is gratis, maar voor de toegang tot de Winddagen heeft u een toegangspas nodig voor deze 2 dagen. U bestelt de pas via www.winddagen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *