Pondera brengt magazine WIND uit!

Naar aanleiding van het 10 jarig bestaan heeft Pondera Consult het magazine Wind – 10 jaar windenergie in Nederland uitgebracht.

“In die 10 jaar hebben we veel windprojecten uitgevoerd en is er veel gebeurd op het vlak van duurzame energie. De weg was wellicht wat hobbelig, maar inmiddels staat er een volwassen bedrijfstak. En er lonkt groei, veel groei, zeker in de offshore wind.
We leven vanzelfsprekend in het heden. Maar soms is het goed om – los van alle dagelijkse hectiek –  terug te blikken op het verleden. Daarom hebben we in een speciaal Magazine Wind, 10 jaar windenergie in Nederland, belangrijke gebeurtenissen van dit decennium op een rij gezet. We zijn er ook best trots op dat we als relatief jong bedrijf in deze periode mee mochten helpen om duurzame energie door te laten stoten in de vaart der volkeren. En we kijken natuurlijk ook vooruit. Wat gaat er gebeuren en wat moeten we met z’n allen nog realiseren? Misschien dat dit magazine inspiratie geeft om met elkaar de energietransitie te versnellen; een mooie nieuwjaarswens voor 2017!”, aldus Hans Rijntalder, directeur van Pondera Consult.

Het magazine is te bekijken op: http://onlinetouch.nl/ponderaconsult/pondera-magazine-wind#/0
Klik hier, indien u liever een papieren versie wilt ontvangen.

knipsel-4