Pondera Services volledig geïntegreerd in Pondera Consult

Vanaf 2015 is de technische dienstverlening en ondersteuning die tot nu toe onder de naam Pondera Services werd uitgevoerd, zoals akoestische onderzoeken, onderzoek naar slagschaduw, opbrengstberekeningen en visualisaties, volledig geïntegreerd in Pondera Consult. Vanaf nu worden alle diensten door Pondera Consult aangeboden en verzorgd.

Pondera Services is ontstaan na de samenwerking met Van Grinsven Advies in 2011 en hebben we aanvankelijk samen opgezet met Ventolines. Na de overname van alle aandelen in 2013 door Pondera Consult is een traject uitgezet om deze diensten verder te professionaliseren en uit te breiden. Daarbij past uiteindelijk één adviesorganisatie voor alle diensten op het terrein van duurzame energie.

Voor u geen veranderingen

Voor u als relatie of klant verandert er niet veel. Het team met Andrew Beltau, Dion Oude Lansink, Bouke Vogelaar en Paul Janssen blijft u met veel enthousiasme dezelfde diensten verlenen, maar onder een andere naam. Loek van Grinsven zal de komende periode nu echt wat meer van zijn welverdiende pensioen gaan genieten, hoewel hij achter de schermen nog wel betrokken is bij de ontwikkelingen van Pondera Consult. Het team zal mogelijk de komende periode ook nog versterkt worden, omdat de vraag naar technische diensten toeneemt.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met Andrew Beltau (074-2489945 of 06-25278483, a.beltau@ponderaconsult.com).

IMG_1356 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *