De afgelopen maanden hebben weer drie nieuwe collega’s zich aangesloten bij het steeds groeiende Pondera-team. Varildo, Mark en Egbert stellen zich hieronder kort voor.

Varildo Vaseur

Varildo werkt als adviseur duurzame energie bij het team Contractering, Bouw en Exploitatie. Hij begon zijn loopbaan in Suriname en is gespecialiseerd in projecten op het gebied van zonne-energie.

“Ik heb er ontzettend veel zin in om bij Pondera nieuwe projecten op te pakken en bij te dragen aan het versnellen van de energietransitie”, aldus Varildo.

Klik hier om meer te weten te komen over Varildo.

Mark Lukassen

Mark werkt als site manager en supervisor op duurzame energieprojecten bij Pondera’s CBE-team. Hij is breed opgeleid op het gebied van technisch milieubeheer en heeft werkervaring in binnen- en buitenland.

“Ik word enthousiast wanneer ik kan meedenken met mijn collega’s, vooral op het gebied van het managen van veranderingen. Bij Pondera kan ik mij verder gaan ontwikkelingen in site-management en werk ik veel buiten op de projecten”, aldus Mark.

Klik hier wanneer je meer wilt weten over Mark.

Egbert Veltman

Egbert werkt aan duurzame energieprojecten en is een adviseur die breed ingezet kan worden. Hij heeft onlangs zijn Bachelor of Business Administration aan de IBS van de Hanzehogeschool in Groningen afgerond.

“Ik heb vier jaar in Vietnam gewoond, waar mijn interesse in duurzaamheid is aangewakkerd. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn collega’s te werken aan duurzame energieprojecten”, aldus Egbert.

Klik hier om meer te lezen over Egbert.