Pondera in Arnhem heeft een metamorfose ondergaan. Op 25 oktober 2021 namen we onze intrek in het nieuwe kantoor naast Arnhem CS. De open uitstraling, de frisse kleuren en een combinatie van open en gesloten werkruimtes zorgen voor een inspirerende en comfortabele werkomgeving. Uiteraard hebben we gekozen voor duurzame materialen en ergonomisch verantwoord meubilair.

Het concept is verzorgd door interieurontwerpster Roelfien Vos en sluit perfect aan bij de ‘elements of energy’ van Pondera. “In het ontwerp zijn cirkels, licht en golven verwerkt. De lijnen staan symbool voor verbinding, zowel voor het werk van Pondera als de verbinding met mensen. Met de natuurlijke materialen en de beplanting die binnenkort komt, hopen we dat gebruikers een stuk natuur beleven en rust ervaren.”  

Aannemer Steegaa heeft de realisatie van het ontwerp op zich genomen. Paul Janssen, adjunct directeur bij Pondera Consult is erg blij met het resultaat. Paul: “Het is een warm en stijlvol kantoor geworden, waar het plezierig werken is. We hopen, indien de situatie het toelaat, onze relaties snel te kunnen begroeten in het nieuwe kantoor.”