Het Pondera Team blijft groeien. Wij zijn trots dat wij vier nieuwe collega’s mogen verwelkomen in ons Pondera. Wij zijn ervan overtuigd dat zij een grote bijdrage zullen gaan leveren aan ons team. Wij stellen onze nieuwe collega’s graag aan je voor:

Mark Veenstra

Mark zal zich als adviseur duurzame energie primair bezighouden met toestemmingsprocedures en permit management voor zonne- en windenergieprojecten. ‘Bij Pondera wil ik in de praktijk leren om succesvolle duurzame energieprojecten te ontwikkelen en ik hoop mijn ervaring binnen het omgevingsrecht hier in te zetten.’ Aldus Mark.

Lees hier meer over Mark Veenstra.

Annika Jyry

Als pas afgestudeerde Recht & Economie student zal Annika zich als juridisch adviseur duurzame energie binnen Pondera voornamelijk bezighouden met de contractering van duurzame energieprojecten. Annika kijkt er naar uit om haar carrière bij Pondera te starten. ‘Ik wil zo veel mogelijk bij Pondera leren en zal deze kans met beide handen aangrijpen.’ Aldus Annika. 

Lees hier meer over Annika Jyry.

Matthijs de Haan

Matthijs ondersteunt, naast zijn Master International Political Economy, Pondera Development met het aanbrengen van structuur op het gebied van documentatie van de Development-projecten. ‘Ik zie mijn functie binnen Pondera als een mooie kans om zo veel mogelijk over het werkveld te leren. Een mooie start voor mijn toekomstige carrière.’ Aldus Matthijs.

Lees hier meer over Matthijs de Haan

Lisa van Laarhoven

Naast haar Master Marketing ondersteunt Lisa het marketingteam met het onderhouden van de website, het schrijven van nieuwsberichten en het bijhouden van de social mediakanalen. ‘Ik vind het fijn dat ik bij Pondera de kans krijg om meer praktijkervaring op te doen en mijn kennis en kwaliteiten op het gebied van marketing verder te ontwikkelen.’ Aldus Lisa.

Lees hier meer over Lisa van Laarhoven