Wij zijn trots dat nieuwe collega’s zich bij Pondera hebben aangesloten: Anja Schönnebeck, Timon Schellekens en Janno Heger komen ons team versterken. We stellen deze kersverse Ponderianen graag aan u voor.  

Anja Schönnebeck 

Anja is in maart 2023 bij Pondera in dienst gekomen als Wind Resource Analyst. Na haar studie Geofysica is ze aan de Universiteit Twente gepromoveerd op Large Eddy Simulations van windmolenparken. Anja houdt van reizen, is erg sportief en probeert zo snel mogelijk de Nederlandse taal onder de knie te krijgen.  

“Ik vind dit een geweldige nieuwe uitdaging en wil al mijn collega’s zo snel mogelijk leren kennen!”. 

Klik hier om meer te weten te komen over Anja.

Timon Schellekens 

Timon is in maart gestart als Adviseur Duurzame Energie bij team Milieu & Ruimte. Hij heeft zijn studie medische scheikunde afgerond, en kwam er tijdens zijn stage achter dat zijn hart toch bleek te liggen bij de duurzame energie. Daarom heeft hij gekozen voor deze nieuwe uitdaging bij Pondera. 

“Ik heb ontzettend veel zin in dit avontuur en ben vastbesloten er een mooie tijd van te gaan maken!” 

Klik hier wanneer je meer van Timon wilt weten. 

Janno Heger 

Ook Janno is in maart in dienst getreden bij team Milieu & Ruimte, in de rol van Adviseur Duurzame Energie. Na zijn studie Meteorologie heeft hij een aantal jaar als subsidie-adviseur gewerkt, waarbij hij met name enthousiast werd over duurzame energie. Een functie bij Pondera was het dus op het lijf geschreven. 

“Ik wil mijn kennis graag bij Pondera gaan inzetten en kijk uit naar de toekomstige samenwerking met alle collega’s!”.  

Klik hier wanneer je meer over Janno te weten wilt komen. 

Adviseur Duurzame Energie

Adviseur Duurzame Energie

Adviseur Duurzame Energie