Ook in 2021 verwelkomt Pondera weer nieuwe collega’s in het team. In januari zijn de kersverse Ponderianen Frank en Bas gestart. We zijn ervan overtuigd dat zij een grote bijdrage zullen leveren aan het team. Wij stellen onze nieuwe collega’s graag aan je voor:

Frank Schellen

Met zijn ruim 10 jaar ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, zal Frank zich als adviseur energie en ruimtelijke ordening gaan inzetten voor Pondera. “We moeten samen zorgen voor een duurzame en schone manier van elektriciteit opwekken. Vanuit Pondera draag ik graag mijn steentje daaraan bij door projecten zo goed mogelijk te begeleiden en uiteindelijk tot een succes te maken.” Aldus Frank.

Lees hier meer over Frank Schellen

Bas Verkerk

Vertrouwd binnen de duurzame energiewereld zal Bas als adviseur duurzame energie zich voornamelijk richten op Wind Resource Assessments, waarbij de potentiële elektriciteitsproductie van nieuw te ontwikkelen windparken inzichtelijk wordt gemaakt. ‘Vanuit mijn passie voor duurzame energie en met de kennis en ervaring die ik meeneem kijk ik uit naar het bijdragen aan de groei en ontwikkeling van Pondera. Ik hoop hierbij ook zelf een dieper kennisniveau te bereiken en een positieve impact te hebben op het Technical Services team.’ Aldus Bas.

Lees hier meer over Bas Verkerk