Het Pondera team verwelkomt vier nieuwe collega’s: Mark, Rita, John en Tom. Wij zijn ervan overtuigd dat zij een grote bijdrage zullen gaan leveren aan ons team. Wij stellen onze nieuwe collega’s graag aan je voor:

Mark van Doorn

Mark zal zich als contract manager bezig gaan houden met de contractering, bouw en exploitatie van duurzame energieprojecten. “Sinds 2000 ben ik actief in de windindustrie en heb ik voor diverse windturbine fabrikanten gewerkt. Ik zie het als een uitdaging om eens aan de andere kant van de tafel te zitten en mijn technische kennis van windturbines in te gaan zetten in het verbeteren van de dienstverlening.” Aldus Mark.

Lees hier meer over Mark

Rita Wekking

Na vele ervaringsjaren in het Human Resource vak bij een variëteit aan organisaties heeft Rita een bewuste keus gemaakt om nu te mogen bijdragen aan de groei en ambities van Pondera. “Werken bij een organisatie waar mensen het belangrijkste “kapitaal” zijn. Het waarborgen van goede arbeidsvoorwaarden en de unieke cultuur van Pondera en werken bij een bedrijf wat ertoe doet. Om hieraan mede vorm te mogen geven als HR-manager is iets wat mij enorm motiveert en waar ik me op verheug.” Aldus Rita.

Lees hier meer over Rita

John van de Lagemaat

Na een drietal jaren gewerkt te hebben aan verschillende ruimtelijke vraagstukken vervolgt John zijn carrière als adviseur duurzame energie bij Pondera. ‘’Met frisse energie ben ik aan de slag in het team Milieu & Ruimte. Graag zet ik mij op deze plek in voor een duurzame groei van hernieuwbare energieprojecten, Pondera en mijn eigen professionele loopbaan.’’ Aldus John.

Lees hier meer over John

Tom Herfs

Als pas afgestudeerde Science, Management & Innovation student zal Tom zich voornamelijk bezig gaan houden haalbaarheidsonderzoeken, GIS-analyses en de sociale aspecten van energieprojecten. “Alleen samen kunnen we naar een duurzame en circulaire toekomst toe. Met mijn enthousiasme en brede kennis over duurzame projecten wil ik verschillende stakeholders samen brengen zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst.”Aldus Tom.

Lees hier meer over Tom