Stefan Flanderijn


Stefan Flanderijn

Technisch Adviseur Duurzame Energie

team_prevteam_next

email

twitter

linkedin

Stefan Flanderijn is een ingenieur in de duurzame energietechnologie die zich richt op de technische aspecten van de projecten bij Pondera Consult. Hij houdt zich als adviseur vooral bezig met het modelleren en berekenen van geluid en slagschaduw van windturbines en is tevens betrokken bij wind resource assessments. Met zijn multidisciplinaire en technische achtergrond is hij in staat om complexe problemen op een efficiënte manier op te lossen.

Hij is een open en enthousiast persoon en staat graag voor een ander klaar. Stefan hoopt om door zijn werkzaamheden bij Pondera Consult bij te kunnen dragen aan een verduurzaming van de energievoorziening.

Opleiding en werkgevers

Stefan heeft na zijn brede technische bacheloropleiding Advanced Technology aan de Universiteit Twente, de masteropleiding Sustainable Energy Technology in 2016 afgerond. Binnen deze opleiding heeft Stefan zich gespecialiseerd op het modelleren van duurzame processen, met een focus op energie uit biomassa. Stefan is sinds 2017 werkzaam bij Pondera Consult.

Relevante recente projecten

  • Windpark Delfzijl Zuid Uitbreiding
  • Windpark Oostpolder
  • Windplan Groen
  • Energiepark Pottendijk
  • Slagschaduw in gebied Oosterwold

Naar alle projecten >>