Steven Geujen

Steven

Steven Geujen

Adviseur Duurzame Energie

team_prevteam_next

email

linkedin


Steven Geujen is sinds juli 2018 in dienst bij Pondera Consult als Adviseur duurzame energie. Na een brede, multidisciplinaire opleiding is hij sinds begin 2016 werkzaam in de energiesector. Hij kan worden gekenmerkt als een generalist, maar ook met oog voor detail. Met zijn kennis en expertise van de elektriciteitsmarkt en PPA’s brengt hij een aanvulling op de diensten van Pondera.

Daarnaast ligt zijn passie in het op een heldere en begrijpelijke manier presenteren van complexe (technische) onderwerpen en creatieve oplossingen. Door zijn brede interesse en kennis van milieu en energie is hij inzetbaar bij verschillende wind- en zonprojecten.

Opleiding en werkgevers

Steven studeerde in 2015 af aan de Rijksuniversiteit Groningen waar hij zijn diploma voor de Master Energy & Environmental Sciences behaalde. Hiervoor had hij een bachelor Milieukunde aan het Saxion in Deventer afgerond met de minor Duurzame Energie aan het Windesheim te Zwolle.

Zijn masterscriptie heeft hij bij DNV-GL in Arnhem geschreven over de potentie van Demand Response voor het leveren van flexibiliteit aan het elektriciteitsnetwerk. Vervolgens begon hij zijn loopbaan als accountmanager duurzame energie bij DVEP Energie, waar hij energiecontracten (PPA’s) afsloot met wind- en zonproducenten.

Dankzij het onderzoek voor zijn masterscriptie en de werkervaring als accountmanager heeft Steven veel kennis en ervaring opgedaan over elektriciteitsmarkten en duurzame energie.

Relevante recente projecten

  • Windpark Sumba

Naar alle projecten >>