Ton HuijbenTon Huijben

Site Manager Duurzame Energie

team_prevteam_next

email

linkedin

Ton Huijben is per 1 juli 2019 het team van Pondera Consult B.V. komen versterken en vervult de functie van adviseur/sitemanager. Hij is toegankelijk, direct en gaat uit van zijn eigen kracht. Ton is in zijn element op grote projecten en laat zich niet uit het veld slaan door uitdagingen. Samen met een kundig team begeleidt Ton de bouw van diverse duurzame windenergieprojecten. Tevens is Ton betrokken bij allerlei zaken welke gerelateerd zijn aan techniek, kwaliteit, gezondheid, welzijn, veiligheid en milieu (QHSE).
.
Ton heeft meer dan 20 jaar werkervaring en was in zijn laatste functie als sitemanager werkzaam bij een milieutechnisch aannemer en is ingezet door heel West-Europa. Door zijn jarenlange ervaring met opdrachtgevers binnen de farmaceutische, (petro)chemische en voedingsmiddelenindustrie, welke een hoge kwaliteit/veiligheidsstandaard hanteren, heeft Ton ervaring opgedaan op het gebied van realisatie van projecten en VGWM. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met voorbereiding en uitvoering van koel- en milieutechnische projecten. Kennis die hij goed kan inzetten tijdens de ontwikkel- en realisatiefase van duurzame energieprojecten.

Ton wil graag een actieve rol spelen in het ontstaan van een gezonde, maar vooral veilige werkomgeving, waardoor projecten tot een succes gebracht kunnen worden. Hierbij maakt hij gebruik van zijn kernwaarden: veiligheid, inzet, openheid en verantwoordelijkheid.

Opleiding en werkgevers

Ton heeft in 1989 de opleiding MTS motorvoertuigen gevolgd. Door middel van scholing en trainingen heeft Ton zijn ervaring en kennis vergaard. In zijn vorige functie als sitemanager bij Hannover Milieu- en Veiligheidstechniek B.V., een dochteronderneming van Antea Group, heeft Ton diverse thermische in-situ bodemsaneringen en luchtzuiveringsprojecten gemanaged. Hij heeft veel ervaring opgedaan in voorbereiding, uitvoering en QHSE van projecten. Een greep uit de opdrachtgevers waar hij zich voor heeft ingezet zijn Monsanto, GlaksoSmithKline, Merck Sharp & Dohme, Total, BASF, Bayer, Caldic, Philips en Coca-Cola.

Relevante recente projecten

Naar alle projecten >>