Vacature Medior adviseur duurzame energie

Pondera Consult is in 2007 opgericht. Wij zijn hét adviesbureau op het gebied van duurzame energie en windenergie in het bijzonder. In 2021 behoren wij tot de top 250 van groeiende bedrijven in Nederland.

Als een relatief jong bedrijf, gestoeld op een rijke ervaring, dragen wij met onze klanten een steentje bij aan duurzame oplossingen van energie-, klimaat- en milieuvraagstukken. Denk daarbij aan grote en kleine projecten op het gebied van zonne-energie en windenergie op land en op zee, waterstof en energieopslag. Voor de versterking van ons team op dit gebied zoeken wij een:

Medior adviseur duurzame energie

Binnen het team Milieu & Ruimte

Door het toenemende aantal projecten zijn wij op zoek naar een medior adviseur duurzame energie met enige jaren werkervaring in de adviesbranche. Affiniteit met duurzame energieprojecten en/of energie-infrastructuur is een pré.

Wat houdt deze functie in?

Concreet bestaan je werkzaamheden uit het uitvoeren en schrijven van haalbaarheid- en locatiestudies, het opstellen van milieueffectrapportages en vergunningaanvragen en het begeleiden van bijbehorende procedures. Je acteert daarbij als zelfstandig projectleider die het contact met de opdrachtgever onderhoudt en een projectteam aanstuurt van collega adviseurs en/of specialistische onderaannemers. Dit doe je in een hoog dynamische omgeving waarin je werkt aan projecten die de energietransitie vormgeven.

Wat vragen wij?

Pondera zou graag kennis willen maken met een medior adviseur die:

 • een academische opleiding heeft; dit kan een technische, economische, juridische of milieugerichte of planologische studie zijn;
 • circa drie tot vijf jaar relevante ervaring heeft als adviseur;
 • zelfstandig is en zich sterk verantwoordelijk voelt voor het werk dat wordt uitgevoerd;
 • een goede uitdrukkingsvaardigheid heeft in het Nederlands en Engels, in woord en geschrift;
 • enthousiast en ondernemend is;
 • graag een groeiend bedrijf van bijna zestig mensen wil versterken.

Wat bieden wij?

Naast werken bij onze 14 jaar jonge onderneming, waar alle vrijheid is om je ontwikkelen en waar plezier in het werk een belangrijke plaats inneemt, bieden wij:

 • een uitstekend salaris en secondaire arbeidsvoorwaarden, zoals laptop, telefoon, goede pensioenregeling, onkosten-/reiskostenvergoeding en een certificatenregeling;
 • werken met een jong, deskundig en gedreven team professionals, die samen ook buiten werk om activiteiten ondernemen, zoals borrels, diners en de jaarlijkse wintersportvakantie;
 • ruime ontwikkelingsmogelijkheden in een groeiende organisatie en markt;
 • een veelheid en verscheidenheid aan duurzame energieprojecten waarop wij trots zijn om aan te werken;
 • een kantoor direct naast station Arnhem Centraal, daarnaast bieden wij de mogelijkheid om hybride te werken.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paul Janssen via telefoonnummer +31 (0)88 766 33 72 of via hr@ponderaconsult.com.

Solliciteren

Stuur je sollicitatie naar:
Pondera
T.a.v. de heer P. Janssen
Amsterdamseweg 13
6814 CM  Arnhem
hr@ponderaconsult.com