Veel belangstelling voor 3d-visualisaties en cardboardbrillen

Op donderdag 14 januari vond de jaarlijkse Pondera nieuwjaarsbijeenkomst plaats in Slot Zeist.Met meer dan 140 gasten mochten wij het nieuwe windjaar inluiden. Tijdens deze gezellige borrel konden alle gasten ook kennis maken met alle Omgevingsmanagement-diensten van Pondera.

Veel aanwezigen toonden belangstelling voor de mogelijkheden die Google cardboard brillen bieden voor directe participatie. De brillen en programmatuur zijn samen ontwikkeld met onze partner ROM3D. Middels deze brillen en een visualisatieplan kunnen omwonenden en bestuurders zich een goed beeld vormen van een toekomstig windpark. Samen met een projectwebsite en een uitgekiende socialmediastrategie passen deze ‘instrumenten’ goed bij het op een transparante manier informeren van de omgeving door initiatiefnemers.

We willen iedereen bedanken voor de komst en hopen ook volgend jaar weer het glas te heffen.

Bijgaande leaflet geeft u inzicht in wat Pondera voor u kan betekenen op het gebied van omgevingsmanagement. Voor vragen kunt u contact opnemen met Mariëlle de Sain, omgevingspecialist bij Pondera. Email: m.desain@ponderraconsult.com, telefoon 06 52 86 82 98.

DSC_0113

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *