Richelle Roozenboom is in maart 2022 gestart als juridisch adviseur bij Pondera. Zowel tijdens als na haar rechtenstudie heeft ze gewerkt in de juridische dienstverlening. De juridische wereld kan een grote puzzel zijn, en Richelle geeft niet op tot ze een werkbare manier heeft gevonden om de puzzel op te lossen. Door haar kennis van en ervaring met diverse juridische facetten, kan Richelle op een breed vlak bijdragen aan de projecten van Pondera.

Opleiding en werkgevers

In april 2021 is Richelle afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, waar zij de opleiding HBO-rechten heeft afgerond. Tijdens deze opleiding heeft zij zich met een minor gespecialiseerd in het bestuursrecht. Richelle heeft bij diverse werkgevers kennis opgedaan van verschillende werkvelden. Haar laatste werkgever was Omgevingsdienst de Vallei, waar ze zich richtte op de juridische aspecten van de handhaving en vraagstukken bij vergunningverlening.

Naast bestuursrecht heeft Richelle affiniteit met het contractrecht. Zo is ze op eigen initiatief een bureau gestart waar startende ondernemers terecht kunnen voor juridische dienstverlening en specifiek voor het opstellen van contracten.

terug naar team