Wouter Pustjens

Pondera_Wouter_EvR_A9A3626

Wouter Pustjens

Adviseur duurzame energie

team_prevteam_next

email

twitter

linkedin

Wouter Pustjens is als junior adviseur betrokken bij de ontwikkeling van wind- en zonne-energie in de planfase en is breed inzetbaar in projecten. Hij vervult hierin veelal een analyserende en uitvoerende rol binnen de organisatie. Wouter werkt hoofdzakelijk aan haalbaarheidsstudies, milieu-effectstudies, vergunningenprocedures en subsidieaanvragen. Hij voert fotovisualisaties uit is tevens één van de GIS-specialisten van Pondera.

Tevens heeft Wouter ervaring met het uitvoeren van energie audits in het kader van de Energy Efficiency Directive, en draagt daarmee bij aan het creëren van inzicht in het energiegebruik van diverse klanten.
Wouter denkt oplossingsgericht en is gedreven om een bijdrage te leveren aan een duurzamere maatschappij, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Opleiding en werkgevers

Na zijn bacheloropleiding Technische Innovatiewetenschappen te Eindhoven, voltooide Wouter in 2013 zijn masterstudie Sustainable Energy Futures aan het Imperial College London. Hij begon zijn loopbaan bij ARCADIS als adviseur energie en duurzaamheid. Wouter werkt sinds 2015 bij Pondera Consult.

Relevante recente projecten

  • Windpark Zeewolde – MER, vergunningen en fotovisualisaties
  • Windpark N33 – vergunningen
  • Windpark Sinchang (Zuid-Korea) – haalbaarheidsstudie
  • Haalbaarheidsstudies (zon en wind) voor diverse opdrachtgevers

Naar alle projecten >>