Direct naar vacatures
Meesterproef-113

Ons bedrijf is gebouwd op de kracht van de mensen die er werken, de Ponderianen. Zij zijn de energiedragers van ons bedrijf en doen waar ze goed in zijn: het helpen van de transitie naar een hernieuwbaar energiesysteem.

De naam Pondera vindt haar oorsprong in het Latijn en betekent “afwegen” of “balanceren”. Bij iedere kans die voorbij komt, elk idee dat ergens ontspruit, vragen wij ons af of dit een kans is voor Pondera, of het past bij waar we in geloven en waar onze mensen aan willen werken. Als het antwoord ‘ja’ is, bieden wij de ruimte om ideeën uit te bouwen en waar te maken. Omdat jij er in gelooft, omdat het bij ons past en omdat we graag werken aan ideeën en projecten waar we energie van krijgen.

Waar streven wij naar?

De elementen – aarde, wind, water en zon – zijn overvloedige en hernieuwbare energiebronnen. Gelukkig zijn ze overal. Het doel van Pondera is dat deze zoveel mogelijk worden ingezet om in onze energiebehoefte te voorzien. We adviseren beleidsmakers, coöperaties en het bedrijfsleven bij het realiseren van duurzame energieprojecten in Nederland en ver daarbuiten. Of het nu gaat om een windpark op zee of een kleinschalig zonne-energieproject, wij lossen het vraagstuk op, op basis van onze kennis en ervaring.

De mensen die bij Pondera werken zijn vol van energie. Om de duurzame projecten van de toekomst mogelijk te maken, hebben we creativiteit, lef en verbinding nodig. Ben jij energiek en ondernemend en ben je nieuwsgierig of je bij ons een bijdrage zou kunnen leveren? Verken onze website, kijk naar wat we doen en gedaan hebben. Als je mogelijkheden ziet, kom dan eens met ons praten, vrijblijvend en vertrouwelijk. Wie weet waar het toe leidt.

Jaarlijkse strategiedag

We kijken terug en vooruit. Samen nemen we de beoogde richting door, zodat we allemaal weten waar we naar streven en waarom. Er is ruimte voor inbreng en reflectie. Tijdens de laatste strategiedag zijn onze belangrijkste waarden benoemd: plezier, vertrouwen, saamhorigheid en gelijkwaardigheid. Deze waarden staan aan de basis van onze cultuur en we waken ervoor om deze te behouden.

Strekdammen-16

Kennis

Onze kennis is verankerd in alle Ponderianen. Regelmatig zijn er kennissessies waarbij collega’s specifieke kennis delen. Opleiding en ontwikkeling zijn belangrijk, op eigen initiatief of via de programma’s die we samen met externe opleiders ontwikkelen. We zorgen ervoor dat we weten wie waar kennis van en passie voor heeft, zo halen we het beste uit iedereen en helpen we elkaar beter te worden!

Wat krijg je bij ons?

Onze feestcommissie verrast ons meerdere keren per jaar met leuke gezamenlijke activiteiten. We hebben een kerstdiner een zomer-BBQ en team uitjes. Daarnaast ontstaan er spontaan uitstapjes, sportief, sociaal of gewoon gezellig. De jaarlijkse winterreis mag niet onvermeld blijven!

Thuis of op kantoor

Wij vinden jouw persoonlijke leven belangrijk, dat doet er toe. Werken doen we al jaren hybride (thuis, op kantoor of op locatie), maar we vinden het ook belangrijk elkaar geregeld te  ontmoeten. We hebben een geweldig modern kantoor direct naast het Centraal Station in Arnhem.

Pondera_Meesterproef-43

Bekijk onze bedrijfsvideo voor een nog betere indruk van onze werkzaamheden en onze mensen.

Groei mee met de ambitie van Pondera, en ervaar hoe inspirerend het is om te werken met gelijkgestemden! Ben je nieuwsgierig geworden naar wat het betekent om Ponderiaan te zijn? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we dan wat er mogelijk is.