Sebastiaan Janssen is in december 2023 bij Pondera gestart als projectmanager binnen het team Contractering, Bouw en Exploitatie. Zijn focus ligt op de ontwikkeling van nieuwe projecten. In zijn rol begeleidt hij duurzame energieprojecten in alle ontwikkelingsfases. Sebastiaans vermogen om als ‘spin in het web’ te functioneren in een internationale context, zijn proactieve benadering en leergierige houding maken hem een waardevolle aanwinst voor de projecten van Pondera.  

Opleiding en vorige werkgevers

Sebastiaan heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de HAN Nijmegen en volgde een aanvullende studie in Organisatiewetenschap aan de Universiteit Tilburg. Zijn opleiding legde de basis voor zijn strategisch inzicht en analytische vaardigheden in projectmanagement. 

Met meer dan 5,5 jaar aan projectmanagementervaring heeft Sebastiaan een divers portfolio opgebouwd. Zijn vorige werkgever Neways Electronics International N.V. vormde de context waarin hij waardevolle expertise heeft opgedaan.

Sebastiaans werkzaamheden omvatten een breed scala aan projecten, variërend van klantgerichte ‘new product introduction (NPI)’ tot grootschalige organisatie-brede initiatieven. Voorbeelden hiervan zijn de verplaatsing van productielocaties, softwareselectie en -implementatie en diverse procesverbeteringen. 

terug naar team