Pondera Consult sluit overeenkomst voor Wando Geumil Offshore Wind Project in Korea

Rinze2
Rinze Spaanstra
Senior Contract Manager
Jaehee Park 2048x1366
Jaehee Park
Country Director Pondera Zuid-Korea
Wando Geumil  Offshore Wind Project
Wando Geumil Offshore Wind Project
Pondera Consult heeft, samen met haar onderaannemers DWT en OutSmart, een overeenkomst gesloten met het Koreaanse bedrijf Yooshin Engineering Corporation voor het Wando Geumil Offshore Wind Project in Korea.

Opdrachtgever Wando Geumil Offshore Wind Co. (SPC), waarvan KOEN (Korea South East Power Co. Ltd.) hoofdaandeelhouder is, heeft strategische adviesdiensten op het gebied van exploitatie en onderhoud (O&M) aangevraagd voor het windpark en opdracht verleend aan Yooshin. Pondera is vereerd om hoofdaannemer Yooshin te ondersteunen bij hun project met KOEN.

Onderwerpen die hierbij centraal staan zijn de classificatie en definitie van exploitatie- en onderhoudsdiensten, vereiste technologie en apparatuur, technische personeelsplanning, benchmarking en overdrachtsstrategieën bij de overgang van EPC- naar O&M-fase.

Scheepsmakelaar GRS ondersteunt Pondera en DWT met marktonderzoek gericht op het lokaal acquireren van schepen. Pondera, DWT en OutSmart zullen zich ook verdiepen in het opleiden en zeker stellen van technisch personeel.

Het project is eind vorig jaar van start gegaan en zal ongeveer 12 maanden duren. Doel van het project is om een O&M strategie te bepalen voor alle onderdelen van het windpark. Pondera kijkt uit naar de samenwerking met de verschillende partners om van dit project een succes te maken!

Bron: DWT
Wando Geumil 2
Bron: Outsmart
Wando Geumil 3
Geïnteresseerd om over je project te praten?
Hoe kunnen wij helpen?

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op