Björn Konink is in februari 2020 begonnen bij Pondera als adviseur en projectmanager voor projecten op het gebied van zon, wind en andere duurzame ontwikkelingen. Met zijn positieve instelling staat hij open voor nieuwe mogelijkheden en wil hij invulling geven aan projecten om onze gezamenlijke energietransitie te realiseren.

Björn heeft in de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van aanbestedingen en contractmanagement in de offerte/aanbestedingsfase en uitvoering. De laatste 5 jaar op het duurzame gebied van de balance of plant in windenergie. Björn is altijd op zoek naar de juiste kansen; hij is klant- en oplossingsgericht met een commerciële drive.

Opleiding en vorige werkgevers

Bjorn heeft na zijn studie civiele techniek de studie commercieel technische bedrijfskunde afgerond in 1999. Bij diverse aannemers is hij verantwoordelijk geweest voor het tender traject. Als laatste is hij werkzaam geweest bij VolkerWind, onderdeel van VolkerWessels. Hier heeft hij ervaring opgedaan in de windenergie en de bedrijfsvoering van VolkerWind.

terug naar team