Egbert Jansen werkt bij Pondera in de rol van Contract Manager en is manager van het Team Constructie, Bouw & Exploitatie. Hij is een enthousiast en open persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Op plaatsen waar mens en techniek samenkomen is Egbert graag betrokken bij het realiseren van projecten die bijdragen aan een duurzamere wereld.

Egbert is in de rol van adviseur en contract- / projectmanager mede verantwoordelijk voor de aanbesteding en contractering van duurzame energieprojecten. Hij heeft door zijn uitgebreide ervaring als projectmanager voor opdrachtgevers binnen de olie en gas en (petro)chemische industrie veel ervaring opgedaan met hoge standaarden op het gebied omgevingsmanagement, constructiemanagement, O&M, en QHSE. Kennis die hij goed kan inzetten tijdens de contracteringsfase en de realisatiefase van duurzame energieprojecten. Begin 2018 heeft Egbert de overstap gemaakt naar Pondera om zich verder te ontwikkelen binnen project- en contractmanagement van duurzame energieprojecten. Inmiddels heeft Egbert meerdere projecten tot in de uitvoering begeleid. Hierbij heeft hij uitgebreide operationele ervaring opgedaan met UAV-GC en FIDIC contracten (yellow en red book, zowel 1999 als 2017 versies). Met zijn kennis wil Egbert graag bijdragen aan het ontstaan van een veilige en gezonde werkomgeving waarbinnen projecten tot een succes gebracht kunnen worden. Hierbij gaat hij uit van zijn kernwaarden: samenwerken, transparantie, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

 

Opleiding en vorige werkgevers

Egbert is in 2007 afgestudeerd binnen de opleiding land- en watermanagement aan het Van Hall Larenstein instituut in Velp. Na zijn opleiding is hij als projectleider begonnen met werken bij Hannover Milieu- en Veiligheidstechniek B.V., een dochteronderneming van Antea Group. Als projectleider in-situ bodemsaneringen en luchtzuiveringen, en later als projectmanager heeft Egbert veel ervaring opgedaan in projectrealisatie vanaf de tenderfase tot en met de realisatiefase. Veel van zijn projecten werden uitgevoerd voor grote internationale klanten als Philips, BP, Shell en Akzo Nobel.

 

terug naar team