Frank Schellen is in januari 2021 bij Pondera begonnen als adviseur duurzame energie en ruimtelijke ordening. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, waarvan de laatste 3 jaar meer gericht op duurzame energie.

Frank is een bevlogen adviseur die graag meedenkt en snapt wat nodig is om tot een ontwikkeling te komen. Hij ziet het als een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen partijen en belangen. Dit om de voortgang van de ontwikkeling zoveel mogelijk te bevorderen.

Opleiding en werkgevers

Frank heeft in 2009 zijn opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Zijn loopbaan is begonnen bij Adviesbureau Cuijpers. In 2011 is Frank in dienst getreden bij de gemeente Veghel. In eerste instantie begeleidde hij planologische procedures en de opstelling van bestemmingsplannen. Nadat Veghel fuseerde tot de gemeente Meierijstad, werkte Frank als beleidsmedewerker bij deze gemeente. Hij was in deze rol was hij verantwoordelijk voor de aansturing van complexere projecten, waaronder de ontwikkeling van een windpark en het bepalen van beleid voor zonneparken.

terug naar team