Paul Janssen is sinds 2009 aan boord bij Pondera en heeft de afgelopen jaren het team Milieu en Ruimte verder uitgebouwd. Als teammanager is hij verantwoordelijk voor de aansturing van een groep van ongeveer twintig adviseurs. Daarnaast is hij adjunct directeur van Pondera Consult, een rol die hij per oktober 2021 bekleedt. Hiervoor gaat hij zich meer toeleggen op de lange-termijnontwikkeling van Pondera.

Naast zijn leidinggevende functie blijft Paul actief als adviseur in de meer complexe en strategische projecten die Pondera uitvoert. Zijn expertise ligt vooral in complexe vraagstukken rond de energietransitie, in beleidsadvies, toestemmingsprocedures (waaronder m.e.r. en vergunningen) en in het koppelen van de juiste personen in een dergelijk traject.

Paul gebruikt zijn kwaliteiten om snel te kunnen schakelen tussen de bestuurlijke, juridische en technische kant van een vraagstuk. “Samen met mijn team en de klant een complexe puzzel tot een goed einde brengen, is waar ik enthousiast van word. Zeker wanneer ik daarbij mijn teamleden de weg kan wijzen en kan motiveren om het beste uit zichzelf te halen”.

In de weekenden of op vakantie brengt Paul graag tijd door op de mountainbike of in een wildwaterkajak.

Opleiding en werkgevers

Paul Janssen is in 2009 afgestudeerd als Milieu-Maatschappijwetenschapper aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hierna is hij zijn loopbaan bij Pondera begonnen en heeft zich ontwikkeld tot een breed inzetbare kennisdrager en vast aanspreekpunt voor collega’s en relaties.

terug naar team