Suzanne Klerx werkt sinds mei 2023 bij Pondera. Hier verricht zij ondersteunend werk voor de branch offices in Indonesië, Vietnam en Korea en ondersteunt in andere diverse internationale projecten. Hierbij werkt zij nauw samen met Eric Arends, oprichter van Pondera en vice-voorzitter van Pondera Groep. Suzanne’s werkzaamheden variëren van het uitvoeren van desk studies tot aan het opstellen van offertes. Daarnaast maakt zij onderdeel uit van de marketingwerkgroep waar Ze het aanspreekpunt is voor Pondera’s internationale werkzaamheden.

Opleiding

In 2021 heeft Suzanne haar Bachelor International Business Administration afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waarbij zij een halfjaar gestudeerd heeft aan CEU San Pablo in Madrid. Verder heeft zij gedurende haar studie een bestuursjaar gedaan bij AIESEC, waar zij kennis maakte met duurzaamheid en het belang van groene energie. Deze periode heeft haar enthousiast gemaakt voor de duurzame energiesector.

Om die reden is Suzanne tijdens haar Master International Management aan de Tilburg Universiteit gestart met werken bij Pondera. Tijdens haar master verdiept zij zich in onderwerpen zoals marketing, finance, strategie en leiderschap, met speciale aandacht voor duurzaamheid en het managen van diversiteit.

terug naar team