Lan Cao

Lan Pothuizen

Lan Cao

Financieel Medewerker

team_prevteam_next

email


Vanwege de blijvende groei bij Pondera is Lan Cao als ervaren financieel medewerkster per september het financiële team gaan versterken. Ze is mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling. Lan heeft ruim 20 jaar ervaring in de financiële administratie, daardoor beschikt ze over veel kennis van diverse onderdelen van de administratie. Lan houdt van uitdaging en afwisseling in haar werk.

Ze is een enthousiast en collegiaal persoon die zeer resultaatgericht, efficiënt en accuraat werkt.

Opleiding en werkgevers

Lan heeft na haar opleiding Administrateur boekhouder MBO niveau 4 in Leeuwarden diverse opleidingen gedaan waaronder MBA (Belastingwetgeving en Bedrijfsstatistiek) en Arbeidsrecht & Sociale verzekeringen.

In Leeuwarden heeft ze o.a. bij de Boer en Egberts Advocaten gewerkt als Hoofdadministratie/Officemanager. Na haar verhuizing naar Ellecom is ze gaan werken bij Copper IM een online marketing bureau in Arnhem. Daar was ze verantwoordelijk voor diverse administraties. Haar werkzaamheden waren onder andere het opstellen van jaarrekeningen, het ontwikkelen en onderhouden van rapportages, de salarisadministratie en het verzorgen van de maandelijkse fiscale aangiftes.