Carola Roescher


Carola Roescher

 Office Manager / HR

team_prevteam_next

email

linkedin

Carola Roescher heeft als office manager een veelzijdige functie, waarbij zij zorgdraagt voor de ondersteuning van al haar collega’s. Dit doet zij op zowel secretarieel, HR, administratief als facilitair vlak.

Met ruim 20 jaar ervaring bij verschillende werkgevers is Carola een doorgewinterde office manager die haar mannetje staat en weet wat ze wil en kan. Zij zorgt ervoor dat haar collega’s zich met name op het primaire werkproces kunnen richten, door de rand- en bijzaken binnen Pondera voor haar rekening te nemen. Dit doet zij op een accurate en doortastende wijze.

Opleiding en werkgevers

Carola heeft na haar opleiding Europees Secretaresse bij Schoevers in Arnhem diverse opleidingen gevolgd waaronder meerdere Management Assistente opleidingen.

Carola is ruim 20 jaar geleden haar loopbaan begonnen bij Sony in Badhoevedorp, waarna ze in Amsterdam bij diverse bedrijven, waaronder ING Barings en Euronext, heeft gewerkt. In 2004 is ze naar Hengelo verhuisd en heeft ze onder andere bij Grolsch als directiesecretaresse voor de Raad van Bestuur en bij Universiteit Twente gewerkt. Voordat ze bij Pondera Consult in dienst kwam, werkte ze parttime in Maastricht als Personal Assistant van een Professor bij University Maastricht.

Per 1 maart 2016 is Carola in dienst getreden bij Pondera Consult.