Het Pondera team blijft groeien. In februari zijn deze drie pas afgestudeerden gestart in ons team. Wij zijn erg blij met deze versterking en stellen onze nieuwe collega’s graag aan je voor:

Anne de Boer

 

Als pas afgestudeerde studente Complex Systems Engineering and Management zal Anne zich als Adviseur Duurzame Energie binnen Pondera onder andere bezighouden met het opstellen van business cases en met participatie van omwonenden van duurzame energieprojecten. Anne kijkt er naar uit om haar carrière bij Pondera te starten. “Ik heb erg veel zin om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van duurzame energieprojecten. Pondera biedt mij de kans om mee te werken aan de verschillende facetten van verschillende duurzame energieprojecten.” Aldus Anne.

Lees hier meer over Anne

Joris Pierrot

Met zijn technische achtergrond en ervaring met multidisciplinair onderzoek zal Joris als Adviseur Duurzame Energie een waardevolle bijdrage gaan leveren aan verschillende aspecten  van de ontwikkeling van duurzame energieprojecten.  “Het verduurzamen van de samenleving is een grote uitdaging, waarbij veel complexe problemen komen kijken. Ik kijk er naar uit om me binnen Pondera bezig te houden met enkele van deze problemen, om zo bij te kunnen dragen aan een meer leefbare wereld.” Aldus Joris.

Lees hier meer over Joris

Kyra de Haan

 

Met haar pas afgeronde masteropleiding Energy Science op zak, zal Kyra als Adviseur Duurzame Energie zich bezig gaan houden met technische vraagstukken op het gebied van duurzame energie. “Als recent afgestudeerde sta ik te popelen om aan de slag te gaan bij Pondera waar ik een steentje kan bijdragen aan de verduurzaming van de energiesector. Door te werken aan verschillende projecten hoop ik met mijn kennis een positieve bijdrage te leveren en veel te leren over de diverse aspecten die bij duurzame energieprojecten komen kijken. Ook al ben ik pas net in dienst, ik voel me nu al thuis in het hechte team van Pondera en ik ben ervan overtuigd dat we bij Pondera het verschil kunnen maken in de energietransitie!” Aldus Kyra.

Lees hier meer over Kyra