Pondera is al een aantal jaar actief in Vietnam en is momenteel bezig met de voorbereidingen voor een permanent kantoor in de regio. Vietnam is een groeimarkt met veel kansen: er zijn veel natuurlijke bronnen voor duurzame energie en de energiebehoefte van het land groeit snel, net als de economie. Daarnaast heeft de Vietnamese overheid zich gecommitteerd aan de afspraken en doelstellingen uit het Klimaatakkoord van Parijs.

Pondera heeft deelgenomen aan de podcast van de Asean Dutch Chamber Network (ADCN) om de Nederlandse kansen in Vietnam te bespreken. De ADCN bestaat uit de zes Nederlandse verenigingen in Maleisië, de Filippijnen, Singapore, Indonesië, Thailand en Vietnam. De organisatie vertegenwoordigt verschillende Nederlandse bedrijven in de regio. De ADCN bespreekt de kansen voor Nederlandse bedrijven per land in een aparte aflevering. In de zesde aflevering van die podcast stond Vietnam centraal.

Meer weten over kansen en mogelijkheden in Vietnam, of het verhaal van Pondera beluisteren? Klik op de onderstaande link om de podcast te beluisteren: