Pondera blijft zich uitbreiden: intussen hebben we weer vijf nieuwe collega’s mogen verwelkomen. De kersverse Ponderianen Mark, Desiree, Jeroen, Sergio en Richelle stellen zich aan jullie voor.

Mark Rijntalder

Mark is werkzaam als Adviseur duurzame energie bij het Technisch Team.  Door zijn afstudeerstages bij zowel Pondera als Eneco is zijn interesse in duurzame energie gegroeid en hij is sinds september 2021 werkzaam voor Pondera. Hij houdt zich bezig met de berekening van de energieopbrengst en technische analyses voor windparken.

“Ik wil graag mijn brede technische kennis en interesses bij Pondera in de praktijk te brengen door mee te werken aan duurzame energieprojecten”, aldus Mark.

Klik hier om meer te weten te komen over Mark.

Desiree van der Wal

Als Manager Marketing & Communicatie verzorgt Desiree de marketing en communicatie van Pondera in de breedste zin van het woord. Ze heeft ervaring met alle communicatiedisciplines, zoekt graag de samenwerking op en heeft een hands-on mentaliteit.

“De duurzame ambitie van Pondera spreekt mij enorm aan. Ik zie het als een uitdaging om het merk Pondera verder uit te bouwen en te versterken”, aldus Desiree.

Klik hier wanneer je meer wilt weten over Desiree.

Jeroen de Veth

Jeroen is bij Pondera kartrekker, adviseur en ontwikkelaar op het gebied van systeemintegratie en flexibiliteitsoplossingen, waaronder conversie naar waterstof en inzet van diverse typen elektrische energieopslag. Hij heeft al meer dan 20 jaar werkervaring in de duurzame energiesector, waarvan hij ruim tien jaar zelfstandig heeft gewerkt.

“Ik word enthousiast bij de gedachte te kunnen bijdragen aan ontwikkeling in de breedte, waar biogas, energieopslag en waterstof onderdelen van zijn”, aldus Jeroen.

Klik hier voor meer informatie over Jeroen.

Sergio Simanjuntak

Sergio is ons Pondera Southeast Asia team in Jakarta komen versterken. Hij heeft een brede ervaring in de duurzame energiesector, en in zijn rol als Business Developer kijkt Sergio ernaar uit om zijn steentje bij te dragen aan de energietransitie van Indonesië en de ontwikkeling van duurzame energie.

‘Ik zie grote kansen voor Pondera in Zuidoost-Azië. Er is veel werk aan de winkel op het gebied van de energietransitie en ik ga deze uitdaging graag aan’, aldus Sergio.

Klik hier om meer te weten te komen over Sergio.

Richelle Roozenboom

Richelle is binnen Pondera werkzaam als juridisch adviseur. Ze heeft de opleiding HBO-rechten afgerond en bij diverse werkgevers ervaring opgedaan op het gebied van verschillende werkvelden. Richelle heeft affiniteit met bestuursrecht en contractrecht, en kan op een breed vlak bijdragen aan de projecten van Pondera.

“De juridische wereld kan een grote puzzel zijn, en ik geef niet op totdat ik een manier gevonden heb op deze puzzel op te lossen”, aldus Richelle.

Je kunt hier meer lezen over Richelle.